The Official WIDE OPEN Website

 

 

 

  info@wide-open.nl / Follow on Facebook / Facebook community / Twitter


  ABOUT JACKO

Jacko Kreukniet zong en musiceerde aardig wat af in de afgelopen 25 jaar. Heel veel optredens en studiowerk. Met zijn eerste echte band Lemon Crush maakte hij in totaal 3 albums. De band evolueerde in deze periode en de stem groeide mee, maar de nadruk bleef liggen op 'rock'. Dat is vooral goed te horen op het beste album van deze band 'Hybrid Life'.

Jacko maakt hiernaast samen met zijn muzikale soulmate Gordon Groothedde (tegenwoordig topproducer) deel uit van rock coverband Poundcake met een ijzersterke live-reputatie door heel Nederland. In de tussentijd zingt Jacko nog de backing vocals op het album 'Where we stand' van Rich Wyman. En ook tijdens de diverse tournees van Wyman verzorgt Jacko de achtergrond vocalen (o.a. op Parkpop). Het begin van de 21e eeuw stond voor Jacko in het teken van Spitball. Deze dancerockband bracht met Jacko als leadzanger, componist en producer het indrukwekkende album Pop Condition uit bij Sony en tourde succesvol door heel Nederland. In 2007 kwam het debuutalbum uit van Jacko's laatste wapenfeit genaamd Branko. Het album werd mede geproduceerd door Michel Schoots (ex Urban Dance Squad) en werd gemixt in Los Angeles. Branko bracht o.a. 2 singles en videoclips uit. 
 
WELCOME TO WIDE-OPEN.NL / info@wide-open.nl / Follow WIDEOPEN on Facebook & Twitter / All materials ©WIDEOPEN unless otherwise noted. All rights reserved / Webdesign by Marcel Everts